A SECOND SIMPSONS KITCHEN

Simpsons created this beautiful kitchen for Adam and Sarah who moved to a stunning barn in the Ribble Valley.

They wanted a truly bespoke solution and didn’t want to compromise on quality. They’d already had a Simpsons kitchen in their previous house and knowing Simpsons is the very best, they approached them for a design and were delighted with what was proposed.

Wanting a design that wasn’t too feminine, they wanted the kitchen to blend in with the existing stone floor and features and opted for colours that complimented the space. Quality was key and they chose Simpsons as they were able to create a kitchen that was perfect for the space. Only a bespoke option would make the most of the room and they loved how an electric oven complemented their Aga and tall larder cupboards were incorporated and made to size to fit perfectly.

They gained a great deal of inspiration from Simpsons’ stunning showroom which had a huge range of displays and were torn between having a Simpsons wood kitchen or a painted one. In the end they opted for painted and chose classic, contemporary colours, contrasting white with a dark coloured island.

From their initial enquiry to design and then installation, they couldn’t fault Simpsons and would highly recommend them. They love their new kitchen which has become the heart of their incredible home.

Improving instead of moving

A Complete House